پنج‌شنبه 13 اردیبهشت 1403 - 02 May 2024
کد خبر: 91684
تاریخ انتشار: 1402/05/18 07:41
با مشارکت بنیاد ملی نخبگان و سازمان مدیریت صنعتی

نخستین رویداد ملی صنعتگران سرآمد برگزار می‌شود

نخستین رویداد ملی صنعتگران سرآمد با مشارکت بنیاد ملی نخبگان و سازمان مدیریت صنعتی ۲۸ شهریور در محل سالن همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار می‌شود.
نخستین رویداد ملی صنعتگران سرآمد برگزار می‌شود

به گزارش ایدرونیوز، بنیاد ملی نخبگان و سازمان مدیریت صنعتی از میان فعالان صنعتی و براساس شاخص‌های فردی و سازمانی شیوه‌نامه «صنعتگران سرآمد» در حوزه‌های مختلف فعالیت‌های صنعتی، افراد برجسته را انتخاب و معرفی خواهند کرد. هدف از برگزاری این رویداد انتخاب، معرفی و الگوسازی افراد برجسته در خدمت به پیشرفت فعالیت‌های صنعتی کشور است.

اصلاح روند رتبه‌بندی صنعتگران تحول‌آفرین

ابوالفضل کیانی‌بختیاری، مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی با اعلام این خبر در نشست خبری نخستین رویداد ملی صنعتگران سرآمد، به علل انتخاب سازمان مدیریت صنعتی از سوی بنیاد ملی نخبگان برای برگزاری این رویداد ملی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت صنعتی، کیانی بختیاری با اشاره به تجربه و سابقه ۶۰ ساله سازمان مدیریت صنعتی اظهار کرد: جایگاه سازمان مدیریت صنعتی در زیست‌بوم توسعه مدیریت کشور، بر مبنای آمار تاریخی جایگاهی ارزنده است.

وی خاطرنشان کرد: سازمان مدیریت صنعتی، نخستین و معتبرترین مرکز آموزش مهارتی مدیران و صنعتگران کشور با بیش از ۳۱۰هزار فارغ‌التحصیل و همچنین نخستین مرکز مشاوره صنعتی با انجام بیش از ۵هزار پروژه ملی است که با پایه‌گذاری فرآیند رتبه‌بندی در عرصه کسب‌وکار به ایفای نقش مرجعیت و رهبری بازار در عرصه آموزش، مشاوره، رتبه‌بندی، همایش و... پرداخته است.

مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی افزود: به همین علت رتبه‌بندی که با مشارکت بنیاد ملی نخبگان انجام می‌دهیم براساس پذیرش مرجعیت سازمان مدیریت صنعتی انجام خواهد شد.

کیانی‌بختیاری تاکید کرد: از سوی دیگر در عرصه صنعت با مطالبه‌ای مواجه بودیم که صنعتگران تحول‌آفرین یا دارای سبک خاص، در طبقه‌بندی بنیاد نخبگان قرار نمی‌گرفتند، بنابراین با شناسایی این افراد براساس شاخص‌های تعیین‌شده، این صنعتگران در طبقه‌بندی بنیاد لحاظ شدند و در این رویداد معرفی می‌شوند.

ایفای نقش سازمان مدیریت صنعتی

وی با تاکید بر ایفای نقش ملی سازمان مدیریت صنعتی و هم‌افزایی آن با سایر نهاد‌های اجرایی گفت: برگزاری این رویداد که ۲۸ شهریور شاهد نخستین دوره آن هستیم یکی از افتخارات سازمان مدیریت صنعتی است که با انتشار درس‌آموخته‌های صنعتگران سرآمد و الگوسازی از آنها برای جوانان در جامعه همراه خواهد بود. مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی در بخش دیگری از سخنان خود در زمینه برنامه‌ها و عملکردهای سازمان مدیریت صنعتی برای تسهیل ارتباط صنعتگران سرآمد با اقتصاد بین‌المللی با توجه به تحریم‌ها، اظهار کرد: دستاوردهای بسیاری از دانشمندان برجسته کشورها در شبکه‌های استنادی بین‌المللی قابل‌دسترسی است و این امکان برای بهره‌برداری همگان وجود دارد. صنعتگران ایران به‌ویژه در بخش خصوصی نیز زنجیره تامین بین‌المللی خود را داشته و حفظ کرده‌اند. همانطور که در بحث آموزش، سازمان مدیریت صنعتی دیپلماسی آموزشی را حفظ کرده و هنوز هم با کشورهایی همچون آلمان و فرانسه در ارتباط هستیم.

ضرورت توانمندسازی دانش‌بنیان‌ها

وی درباره ضرورت توانمندسازی دانش‌بنیان‌ها گفت: در انتخاب صنعتگران سرآمد، بحث آگاهی از کسب‌وکارهای جهانی، هوش نوآوری، مدیریت در شرایط سخت و پیچیده و توانمندسازی دانش‌بنیان‌ها را نیز هدف‌گذاری کرده و به‌عنوان شاخص‌های انتخاب در نظر گرفته‌ایم. کیانی با بیان اینکه بیش از ۸ هزار شرکت دانش‌بنیان وجود دارد، ادامه داد: در انتخاب صنعتگران سرآمد به این موضوع توجه خواهیم کرد که صنعتگر در این حوزه دانش‌بنیانی چه اثرگذاری‌هایی داشته است.

مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی همچنین موضوع تفکر اقتصاد مقاومتی را در انتخاب صنعتگر سرآمد حائز اهمیت خواند و گفت: صنعتگر سرآمد علاوه بر اینکه باید درون‌زایی اقتصادی داشته باشد و در صنعت داخلی تاثیرگذار باشد، باید دارای برون‌گرایی اقتصادی و تفکر برون‌گرایی باشد.

استراتژی جدید بنیاد ملی نخبگان

عباس ابراهیمی، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان نیز در این نشست خبری ضمن معرفی بنیاد مطبوعش اظهار کرد: استراتژی جدید بنیاد ملی نخبگان، افزایش دایره نخبگانی علاوه بر نخبگان علمی است. وی افزود: هدف بنیاد، ایجاد مسیری برای تواناسازی مستعدان برتر کشور و هدایت آنها به سمت تاثیرگذاری بیشتر و بهتر در حوزه تخصصی از یک‌سو و تسهیل مسیر بکارگیری و الگوسازی از سرآمدان و نخبگان در اجتماع تخصصی خود است.

معاون بنیاد ملی نخبگان تاکید کرد: جامعه مخاطب حوزه سرآمدان معمولا افرادی نیستند که خودشان به ما مراجعه کنند و بنیاد باید این افراد را شناسایی کند و شناسایی در حوزه ما باید از جنس فعال باشد، از همین رو با توجه به سابقه و مرجعیت سازمان مدیریت صنعتی در رتبه‌بندی در کشور، شناسایی صنعتگران سرآمد را با مشارکت فعال این سازمان انجام می‌دهیم.

 ابراهیمی هدف از برگزاری این رویداد ملی را انتخاب، معرفی و الگوسازی افراد برجسته در خدمت به پیشرفت فعالیت‌های صنعتی کشور عنوان کرد.

وی افزود: بنیاد ملی نخبگان و سازمان مدیریت صنعتی سالانه از میان فعالان صنعتی و براساس شاخص‌های فردی و سازمانی شیوه‌نامه «صنعتگران سرآمد» در حوزه‌های مختلف فعالیت‌های صنعتی، افراد برجسته را انتخاب و معرفی می‌کنند.

معاون بنیاد ملی نخبگان اهداف این انتخاب را شامل پاسداشت تلاش و خدمات برگزیدگان به صنعت کشور و الگوسازی از شخصیت ایشان؛ پشتیبانی و بهره‌گیری از ظرفیت برگزیدگان در توسعه صنعتی و حل مسائل کشور؛ همکاری برگزیدگان با بنیاد برای شناسایی، تربیت و توانمندسازی افراد/گروه‌های صاحب استعداد برتر و حمایت از ایفای مسئولیت اجتماعی و اثرگذاری بیشتر برگزیدگان در اجتماع تخصصی اعلام کرد.

سخن پایانی

رشد و تولید، مدیریت بهره‌وری، اشتغال، تولید صادرات‌گرا، موفقیت در مواجهه با چالش‌ها و مسائل صنعتی کشور، بکارگیری دانش فنی و فناوری نوین، خوداتکایی و داخلی‌سازی محصولات، خدمات برجسته و ماندگار در سطح ملی و بین‌المللی، تاثیرگذاری بر دیگران و جانشین‌پروری، مولدسازی و احیاگری واحدهای صنعتی راکد، انجام فعالیت‌های مسئولیت اجتماعی، مهم‌ترین شاخص‌های ارزیابی صنعتگران سرآمد است.

 


کپی لینک کوتاه خبر: https://smtnews.ir/d/2lzxrr