سیزدهمین دوره جشنواره تولیدکنندگان و مدیران جوان با حضور در همایش بینالمللی صدا و سیما برگزار شد.
در این جشنواره از رئیس هیاتمدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران با اهدای تندیس قدردانی شد.
ادامه حمایت از رونق تولید
شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران بهعنوان نهاد برتر در هشتمین جشنواره پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت و ازسوی کارگروهی علمی هفته پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال ۱۳۹۸نیز بهعنوان سازمان برتر انتخاب شد. براساس انتخاب ستاد و کارگروه علمی بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری صنعت، معدن و تجارت سال ۱۳۹۸ در آیین هشتمین جشنواره پژوهش و فناوری؛ شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران بهعنوان نهاد برتر در بخش آموزش، پژوهش و فناوری در این رویداد علمی انتخاب شد.
در این آیین صابر پرنیان، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران لوح قدردانی را از دست حسین مدرسیخیابانی قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی و برات قبادیان معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت دریافت کرد.
گفتنی است پرنیان در نخستین همایش شبکهسازی بینالمللی اقتصادی مطرح کرد: بهعنوان خدمتگزار کوچک صنعت و از سوی تمامی صنعتگران از رهبر معظم انقلاب درخواست داریم در صورت صلاحدید سال آینده را هم حمایت از تولید قرار دهند زیرا تولید یعنی عزت، شرف و افتخار زندگی؛ بنابراین با تمام توان در کنار تولید هستیم.
برای چه خریداری تولید میکنیم
در ابتدای سیزدهمین دوره جشنواره تولیدکنندگان و مدیران جوان، علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: رهبر معظم انقلاب به صراحت اعلام کردهاند که اصل ۴۴ حق مردم است.
بهگزارش ایلنا، وی افزود: ما با یک جابهجایی نسلی روبهرو هستیم و باید نسل جوان گذشته امکاناتش را در اختیار نسل جدید بگذارد. اگرچه نسل جوان گذشته نسلی بینظیر بود و توانست سبب شکلگیری و پایداری انقلاب اسلامی شود اما باید توجه کند که واگذاری امکانات به جوانان هیچیک از ارزشهای آن نسل شجاع و بیمانند را کم نخواهد کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه گفت: جوانان برای اکتساب امکانات باید توجه کنند که نباید جا پای نسل قبل بگذارند. نخستین دلیل این است که آنها جایشان را به شما نمیدهند. اگر صادقانه نگاه کنیم مسندها برایشان خیلی اهمیت دارند اما دلایل دیگری هم وجود دارد.
آقامحمدی گفت: کشور زمانی نیاز به این داشت که اقتصاد به سمت انحصار دولتی پیش برود اما امروز از آن دوران عبور کردهایم. انقلابی بودن هم یعنی تغییر دادن پارادایمی که جامعه از آن گذشته است. امروز دولت نباید برای شرکتی که بازار جهانی پیدا کرده صادرات و واردات را محدود کند.
وی یادآور شد: رهبر معظم انقلاب به صراحت اعلام کردهاند که اصل۴۴ حق مردم است و باید آن را تصاحب کنند. باید اقتصاد را از عرضه بر تقاضا متمرکز کنیم. ما باید توجه کنیم برای چه خریداری، تولید میکنیم. ما برای بازاری که کالاهای ما را نمیخواهد تولید میکردهایم. پیشتر وزارت صنعت، معدن و تجارت طرحی را ارائه داد که تمام افراد به اتفاق آن را طرحی کارشناسی میدانستند. طرحی که قرار بود ۴۸ میلیارد گردش مالی ایجاد کند اما نتیجه آن چه شد؟ آیا یک زنجیره اقتصادی در کشور ایجاد شده است؟
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: اگر کشور ۵۰ زنجیره اقتصادی مستقل داشته باشد، مشکل اقتصاد و استفاده از ظرفیت کشور حل خواهد شد. خوشبختانه نطفههای این زنجیرهها در کشور ایجاد شده است. ما کارخانهای بهطور کامل خصوصی داریم که گردش مالی سالانه یک میلیون دلار دارد. دیگر زمانی نیست که افراد کارهای کوچک بکنند. نباید دستاوردهای روشن امروز جهان را نادیده بگیریم وگرنه در رقابت خواهیم باخت.
آقامحمدی در پایان گفت: رئیس خزانهداری امریکا با صراحت اعلام کرد که جنگ اقتصادی امریکا همان برنامه جنگ نظامی او است. این موضوع اعلام رسمی شده است. این جنگ آنها برای ما موقعیت مناسب و ویژهای برای استفاده از ظرفیت تولید کشور است و اینکه باید جوانان ما افق ۵۰ سال آینده خود را بسازند.
آموزش باید تابع نیاز باشد
در ادامه این جشنواره مسعود پزشکیان، نائبرئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در گام نخست تفکر و تصمیم دولتمردان است که موجب پیشرفت جامعه میشود. ما مدعی شیعه امام علی(ع) هستیم اما متاسفانه در سیاست کشور با ایشان بیگانه هستیم.
وی افزود: ترامپ برای ایران یک موهبت است. رویکرد تحریمی او باعث شد ما به تولید داخل توجه کنیم و اهمیت آن را درک کنیم. ما نفت و گاز داشتیم و با فروش آن بر تمام کمکاریهای خود پوشش میگذاشتیم. این تحریمها ما را بیدار کرد.
پزشکیان یادآور شد: آموزش باید در جامعه تابع نیاز بازار باشد. باید مبنای نیاز کشور را در نظر بگیریم. آموزش نباید بیگانه از مشکلات جامعه باشد. نباید جوانان فارغالتحصیل ما توان گرهگشایی مشکلات جامعه را کسب نکرده باشند. آنچه امروز شاهد هستیم بهدلیل اشتباههای ما فارغالتحصیلان نمیتوانند خلاق و کارآمد باشند.