دوشنبه 03 اردیبهشت 1403 - 22 Apr 2024
کد خبر: 18088
تاریخ انتشار: 1401/04/14 23:11
مدیرعامل سایپا در بازدید از مگاموتور عنوان کرد

عرضه موتورهای جدید تا پایان ۱۴۰۲

مدیرکل بورس و اعزام دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از خطوط تولید محصولات سایپا بازدید کرد.

گروه صنعت: مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با حضور در مگاموتور از نزدیک از دستاوردها و پروژه‌های واحد تحقیق و توسعه این شرکت در زمینه طراحی و ساخت محصولات جدید روی پلتفرم‌های سایپا و برنامه‌های توسعه محصول گروه خودروسازی سایپا بازدید کرد. این بازدید که با هدف بررسی برنامه‌ها، اهداف و عملکرد تحقیق و توسعه مگاموتور انجام شد، از توجه ویژه مدیریت ارشد گروه به آینده قوای محرکه گروه سایپا خبر می‌دهد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا پس از جلسه‌ای با حضور مدیرعامل، هیات‌مدیره و معاونان مهندسی، تحقیق و توسعه و کیفیت مگاموتور، در جریان بازدید از معاونت تحقیق و توسعه با تاکید بر جایگاه این شرکت به‌عنوان شرکت طراز اول (tier one) و تنها شرکت تیرینگ صنعت خودرو با ویژگی دانش‌بنیان در تحقیق و توسعه و زنجیره تامین و زنجیره مالی در تامین قوای محرکه گروه سایپا گفت: مگاموتور، نخستین و تنها مجموعه موتور، گیربکس و اکسل‌سازی در ایران و خاورمیانه است که تمام فرآیندهای طراحی تا تولید را در مجموعه خود انجام می‌دهد.

صمت به‌گزارش سایپانیوز، محمدعلی تیموری در ادامه سخنان خود افزود: مگاموتور باید ماموریت اصلی خود که تحقیق و توسعه، زنجیره مالی و تامین است را با حمایت مالی و جذب نخبگان در ۲ سال آینده محقق کند.

تیموری با تاکید بر اهمیت موتور در خودرو گفت: استانداردها و قوانین سختگیرانه که در خودروسازی حاکم است، عموما روی موتور اعمال می‌شود و براساس آخرین قوانینی که مصوب‌شده باید بتوانیم در سال ۵ درصد از مصرف سوخت را کم کنیم.

او تاکید کرد: با عزمی که در مگاموتور وجود دارد، به‌زودی شاهد تحولات بزرگ در قوای محرکه گروه سایپا خواهیم بود که این مهم از انتظارات سایپا از تیم تحقیق و توسعه مگاموتور است.

وی در ادامه گفت: سایپا در راستای حمایت از عملکرد مگاموتور، ۳ مدل زنجیره مالی را در شرکت تقویت کرده، در فاز نخست اوراق گام، فاز دوم تفاهمنامه‌های سه‌جانبه و در نهایت SCF زنجیره مالی است که با اجرای این ۳ گام، تیرینگ به شکل کامل در مگاموتور اجرایی خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا تاکید کرد: در این مدت، دو مدل اول عملیاتی شده و در حال‌حاضر در تلاشیم با اجرایی شدن SCF، زنجیره مالی را اجرایی کنیم. در فاز بعدی باید ۸۰ درصد قطعه‌سازان و در سال ۱۴۰۲ تمام قطعه‌سازان باید بتوانند با این مدل کار کنند.

تیموری با اشاره به توسعه سبد محصولات سایپا افزود: طراحی توسعه سبد محصولات سایپا تمام‌شده و در حال سرمایه‌گذاری برای قالب‌های بدنه آریا، اطلس، سهند و شاهین پلاس هستیم که در خودرو شاهین قالب بدنه تغییری نخواهد داشت.

او تصریح کرد: طی جلسه‌ای که با مدیران ارشد مگاموتور داشتیم به توافق رسیدیم با برنامه زمان‌بندی که مگاموتور ارائه می‌کند از ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۲ تا پایان سال بعد، ۴ موتور جدید را به روی محصولات گروه سایپا به بازار عرضه کنیم.

تعامل دوسویه صنعت و دانشگاه

در راستای منویات رهبر معظم انقلاب و تحقق تولید دانش‌بنیان به‌منظور اسـتفاده بهینه و موثر از ظرفیت‌های علمی دانشجویان نخبه کشور، شرکت سایپا میزبان مدیرکل بورس و اعزام دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و هیات همراه بود.

 در این بازدید، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با تاکید بر تقویت همکاری و تعامل دوسویه صنعت و دانشگاه، آمادگی گروه خودروسازی سایپا را در استفاده اثربخش از توانمندی‌های علمی دانشجویان بورسیه مقاطع دکترا و پسادکترا، در راستای تحقق تولید اقتصادی و ارتقای کیفیت محصولات اعلام کرد.

محمدمهدی مسعودی، مدیرکل بورس و اعزام دانشجویان وزارت علوم نیز از آمادگی در راستای تقویت ارتباط موثر بین صنعت و دانشگاه و معرفی دانشجویان نخبه به گروه خودروسازی سایپا خبر داد.

در ادامه بازدیدی از خط بدنه خودرو تیبا انجام شد و تیم بازدیدکننده با نیازهای دانشی و تحقیقاتی خطوط تولید آشنا شدند.

ادامه تولید عبور مستقیم

گروه خودروسازی سایپا در خرداد امسال توانست حدود ۴۴ هزار خودرو تولید کند. این در حالی است که در این ماه به‌دلیل افزایش دمای هوا، با مشکلاتی از جمله قطع برق مواجه بوده است.

براساس تقویم کاری سایپا، میانگین تولید روزانه در خرداد از مرز ۱۹۰۰ خودرو به‌طور روزانه عبور کرد و تولید تجمیعی گروه خودروسازی سایپا، در ۳ ماه نخست سال ۱۴۰۱ حدود ۱۰۰ هزار خودرو بوده است. علاوه‌بر این، سایپا با این تعداد تولید و براساس برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت در این بخش تاکنون ۱۰۴ درصد برنامه را محقق کرده که این تعداد تولید، در ادامه روند تولید به‌صورت عبور مستقیم حدود ۹۰ درصدی انجام شده است.

براساس این گزارش خودروهای ناقص در گروه سایپا از ابتدای امسال از حدود ۴۳ هزار دستگاه با کاهش ۲۵ هزار دستگاهی، به بازه ۱۸ هزار دستگاه رسیده که حدود ۶۰ درصد کاهش داشته و به‌زودی این روند کاهشی بیشتر خواهد شد.

جهش تولید و فروش فنرسازی

مدیرعامل گروه فنرسازی زر از افزایش تناژ تولید و فروش این شرکت در ۳ ماهه نخست امسال نسبت به دوره مشابه سال قبل خبر داد.

صمتفرشید الوند گفت: شرکت فنرسازی زر با توجه به تاکیدات و حمایت‌های مدیرعامل گروه در سه‌ماهه نخست امسال موفق به ثبت ۲۳۰۶ تن محصول شد که این آمار در مدت زمان مشابه سال گذشته ۱۵۳۷ تن بوده و با رشد ۵۰ درصدی همراه بوده و امیدواریم براساس برنامه‌ریزی یکپارچه و تامین به‌موقع مواد اولیه تا پایان سال ادامه یابد.

او با اشاره به سیاست کلی تیم جدید مدیریتی گروه خودروسازی سایپا مبنی بر تولید اقتصادی، افزود: این شرکت با وجود تمام محدودیت‌های اقتصادی حاصل از تحریم‌ها، به همت نیروی انسانی پرتلاش، متعهد و متخصص خود توانست به افزایش تولید دست یابد و خوشبختانه در این مدت و در حوزه فروش نیز به نسبت مدت مشابه سال گذشته، ۷۰ درصد رشد را شاهد هستیم.

الوند درباره برنامه‌های آینده این شرکت گفت: توسعه بازارهای جدید داخلی و بین‌المللی، کنترل و کاهش هزینه‌های تولید به‌منظور کاهش بهای تمام‌شده محصولات، توسعه استانداردها، تامین انتظارات قانونی ذی‌نفعان اصلی شرکت، توسعه روابط اقتصادی با خودروسازان داخلی و صنعت ریلی کشور، تمرکز بر رشد و بهره‌وری نیروی انسانی و بهره‌گیری از ظرفیت تولید در شرکت‌های زر سیستان و زر گلپایگان از جمله اهداف این شرکت در سال جاری است.

گفتنی است گروه فنرسازی زر، یکی از شرکت‌های زیرمجموعه گروه خودروسازی سایپاست که در ۳ سایت تهران، گلپایگان و زاهدان در زمینه تولید انواع فنر خودروهای سنگین، تجاری، سبک و حوزه ریلی فعالیت دارد.

سایپاپرس و توسعه اقتصادی‌اجتماعی

معاون استاندار تهران و فرماندار شهرری، شرکت سایپاپرس را یکی از شرکت‌های مهم و تاثیرگذار در منطقه جنوب تهران برشمرد و اظهارکرد: رشد و ارتقای سایپاپرس زمینه‌ساز توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه است و باید از شرکت‌های صنعتی حمایت‌های لازم انجام شود.

معاون استاندار تهران و فرماندار شهرری به همراه جمعی از مسئولان محلی ضمن دیدار با مدیرعامل سایپاپرس از خطوط تولید، ظرفیت‌ها و دستاوردهای تولیدی این مجموعه و قسمت‌های گوناگون آن بازدید کرد.

 حمید زمانی، معاون استاندار تهران و فرماندار شهرری به همراه معاون امنیتی سیاسی خود، بخشدار کهریزک و جمعی از مسئولان محلی از خطوط تولید، ظرفیت‌ها و دستاوردهای تولیدی بازدید کردند.

زمانی در این بازدید گفت: پیرو تاکید رهبر معظم انقلاب بر مسئله تولید، امروز روح خودباوری، همت انقلابی و تلاش مضاعف را در مجموعه سایپاپرس مشاهده کردم و سایپاپرس با کار و مدیریت جهادی در اوج تحریم‌ها توانسته تمامی مراحل نصب، اورهال و راه‌اندازی یک خط پرسکاری بزرگ را بدون کمک خارجی‌ها و با اتکا به توانمندی جوانان خود به‌سرانجام برساند و با برنامه‌نویسی و اقدامات اتوماسیون آن را رباتیک کند.

او افزود: با توجه به لزوم تولید محصول با کیفیت، نصب و راه‌اندازی این خط پرسکاری رباتیک و دیگر پروژه‌های اجرایی در این مجموعه، باعث ارتقای سطح کیفیت محصولات می‌شود. 

 


کپی لینک کوتاه خبر: https://smtnews.ir/d/4p5wpo